20 10 2020
522

وبینار بین المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا-دارو با استفاده از روش متابولیک درصنعت کشاورزی و دارویی» در دانشگاه رازی برگزار گردید.

1399/7/28

وبینار بین المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا-دارو با استفاده از روش متابولیک درصنعت کشاورزی و دارویی» توسط انجمن علمی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی با همکاری اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی شرق آسیا روز دوشنبه 1399/7/28 ساعت 10 الی 12 در فضای اسکای روم برگزار شد.
در این وبینار جناب آقای دکتر امیر مدرسی (دکتری میکروبیولوژی پزشکی، فوق دکتری انکولوژی و علوم اعصاب و فوق دکتری نانومتریال) در مورد اثر ترکیبات ریزمغذی در صنعت غذا-دارو، نقش متابولومیک و مطالعه آن در گیاهان دارویی، نشانگرهای زیستی ترکیبات غذا-دارو با استفاده از تکنیک های متابولومیک، کنترل کیفیت و بهینه سازی ترکیبات غذا-دارو به ایراد سخن پرداختند. 
وبینار مذکور با استقبال و شرکت 60 نفر از کشور مالزی، دانشگاه های رازی، تهران، شهیدبهشتی، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، رامین اهواز، منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان، زنجان، یاسوج، آزاد سنندج، آزاد خوزستان، مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، پژوهشگاه شیمی، مرکز رشد جهاد دانشگاهی ارومیه، محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، مرکز رشد کشاورزی و فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه و ...  همراه بود. 
در پایان، سمانه سنجابی دانشجوی دکتری توسعه کشاورزی و دبیر انجمن علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی که برگزار کننده این وبینار بین المللی بودند، خاطرنشان کردند که با توجه به استقبال صورت گرفته در آینده نزدیک وبینارهای مشابهی را برگزار خواهند نمود.

آخرین اخبار