گردهمایی کانون هلال احمر دانشگاه رازی - صفحه نخست(قدیم)

گردهمایی کانون هلال احمر دانشگاه رازی

به مناسبت هفته جهانی هلال احمر، گردهمایی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه رازی امروز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸در سالن اجتماعات پروفسور شمسی پور دانشگاه رازی برگزار شد.

امیرمحمد شهبازی دبیر کانون هلال احمر دانشگاه رازی، هدف از برگزاری این گردهمایی را قرائت سوگندنامه عضویت، آشنایی و معرفی با کانون عنوان کرد.

شهبازی بیان داشت: کانون هلال احمر دانشگاه رازی ۳۵۰ نفر عضو دارد که در این مراسم از ۳۰ نفر عضو فعال که در حوادثی مانند سیل و زلزله امداد رسانی داشتند تقدیر به عمل آمد.

شهبازی اظهار داشت: در جشنواره سفیران بشر دوستی ۶ نفر در مرحله استانی منتخب شدند که از این افراد، یگانه کاوه و محمدحسین فتاح پور از دانشگاه رازی به مرحله کشوری راه یافتند.

شهبازی تشکیل تیم امدادرسانی در مواقع وقوع حوادث در دانشگاه رازی را از اقدامات کانون هلال احمر عنوان کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی، کمک‌های اولیه، برپایی چادر اسکان اضطراری و همچنین برگزاری مسابقات متنوع حمل مسدوم، احیای قلبی ریوی، و برپایی اردوگاه اسکان اضطراری در حوزه اعتیاد از دیگر فعالیت های کانون هلال احمر می باشد.

وی به انتشار اولین نشریه سه بعدی ماه مهر با صاحب امتیازی کانون هلال احمر اشاره کرد.

در پایان این گردهمایی از فعالان کانون هلال احمر دانشگاه رازی تقدیر به عمل آمد.