09 01 2021

اجرای پویش «هر کارمند حامی یک فرزند معنوی»

1399/12/27

در این طرح، حمایت از ۷۵۰۰ فرزند یتیم و نیازمند استان با پرداخت ماهیانه حداقل ۱۰ هزار تومان انجام می شود.

افراد نیکوکار با پذیرفتن و تقبل حمایت مالی از یک یا چند یتیم در طول سال نسبت به رفع مشکلات مادی و معنوی آنان در قالب کمک به یتیم خاص، کمک به دانش‌آموز خاص، کمک به دانشجوی خاص و ... اقدام می‌نمایند.

نیکوکاران می‌توانند در این پویش با نام‌نویسی در سایت‌های اکرام ایتام و محسنین و پرداخت نقدی مستقیم به‌حساب ایتام و محسنین از طریق سامانه ekram.emdad.ir اقدام کنند.

کمک‌های حامیان از طریق سامانه اکرام، مستقیم به‌حساب ایتام و محسنین نیازمند واریز و پیامک آن برای شخص حامی ارسال می‌شود.

خیرین می‌توانند با هماهنگی کمیته امداد امام(ره) از محل سکونت ایتام موردنظر بازدید کرده و نسبت به رفع دیگر مشکلات آنان نیز اقدام نمایند.

بدیهی است گزارش‌های دوره‌ای مربوط به نحوه و میزان وجوه واریزی توسط خیرین جهت آگاهی آنان ارسال می‌شود.

همچنین حمایت‌ها و کمک‌های خیرین مبتنی بر نیازهای مددجو از جمله معیشت، تحصیلی، درمانی تعریف می‌شود.

در صورت هرگونه پرسش و یا ابهامی کارکنان اداره اکرام ایتام و محسنین اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از طریق شماره تلفن ۳۸۲۱۳۴۴۴ آماده پاسخگویی می باشند.