دبیر جشنواره ملی جریان گفت: در این دوره ۱۲۵۴ اثر به دبیرخانه رسید که تقریباً دو برابر دوره قبل است. از این تعداد، ۶۳ اثر در بخش تازه‌تأسیس «پویش جریان ایران» شرکت داده شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دومین جشنواره ملی «جریان» شامگاه یکشنبه، 16 شهریورماه 1404، با حضور مقامات کشوری و دانشگاهی در تالار اجتماعات فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه آغاز بکار کرد.

در مراسم افتتاحیه این رویداد، دکتر محمدرضا پویافر، دبیر جشنواره ملی جریان، اعلام کرد: «در این دوره ۱۲۵۴ اثر به دبیرخانه رسید که تقریباً دو برابر دوره قبل است. از این تعداد، ۶۳ اثر در بخش تازه‌تأسیس «پویش جریان ایران» شرکت داده شدند.»

تقدیر از ۱۰۶ اثر برگزیده در جشنواره سه‌روزه
دکتر پویافر افزود: «آثار در بخش‌های مختلف از جمله ایده‌ها، تجربه‌ها، کنشگری، کارشناسان و مدیران برتر و بخش بین‌الملل داوری شدند و از ۱۰۶ اثر برگزیده در این جشنواره سه‌روزه تقدیر خواهد شد.»

وی مهم‌ترین تفاوت این دوره با دوره اول را نگاه توسعه‌یافته‌تر به مفهوم کار فرهنگی و اجتماعی دانست و تصریح کرد: «در این دوره، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را فراتر از مرز‌های دانشگاه و در سطح تمامی گروه‌ها و نهاد‌های جامعه دیدیم. از این رو، تلاش کردیم تا همه کنشگران این عرصه را گرد هم آوریم تا بتوانند ایده‌ها و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند.»

دکتر پویافر به تمایز دیگر این دوره اشاره کرد و گفت: «در این دوره، علاوه بر انتخاب برگزیدگان توسط هیئت داوران، بخشی از برگزیدگان نیز با رأی مستقیم شرکت‌کنندگان انتخاب خواهند شد.

آخرین اخبار