نشست هماهنگی اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت دانشجویی استان کرمانشاه با حضور مسئولان به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت استان کرمانشاه با حضور دکتر جمال فتح‌اللهی سرپرست دانشگاه رازی، سرهنگ پاسدار سعید بهشتی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان، سرهنگ پاسدار یونس عزیزی دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان، دکتر فریبرز پیرو رئیس سازمان بسیج اساتید استان، رؤسای دانشگاه‌ها، معاونین و نمایندگان فرهنگی و بسیج دانشگاه‌های استان، ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

 

برنامه‌ریزی در خصوص برنامه‌های «گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» و برگزاری «اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت استان کرمانشاه» دو دستور کار این نشست بود.

ضرورت ارزیابی اثربخشی اردوهای راهیان نور در استان کرمانشاه

در این جلسه، دکتر جمال فتح‌اللهی سرپرست دانشگاه رازی با تبریک عید سعید مبعث و فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن خیر مقدم به حاضرین، در سخنانی، با اشاره به برگزاری اردوهای «راهیان نور» و «راهیان پیشرفت» در استان اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در خصوص برگزاری این اردوها، ارزیابی اثربخشی این فعالیت‌ها می‌باشد که باید در دستور کار قرار بگیرد چرا که این مهم بهترین مصداق تبیین و کار فرهنگی است.

دکتر فتح‌اللهی در ادامه تصریح کرد: ارزیابی و سنجش برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت در استان سبب می‌شود که تدابیر لازم برای بهبود کیفیت و همچنین اطلاع از اثربخشی و نتایج این اردوها داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه رازی همچنین با اشاره به درخواست مطرح شده در این نشست مبنی بر انجام رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات مرتبط با راهیان نور و راهیان پیشرفت افزود: پیشنهاد می‌شود که این موضوعات در گروه‌های آموزشی دانشگاه مطرح شود و مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر فتح‌اللهی همچنین یادآور شد: به عنوان مثال؛ راهکار اجرایی اثربخشی اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند موضوع رساله و پایان‌نامه باشد که در گروه‌های آموزشی مرتبط با این موضوع در دانشگاه رازی مطرح و بررسی شود.

در ادامه، سرهنگ پاسدار سعید بهشتی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ضمن تبریک انتصاب دکتر فتح اللهی به ریاست دانشگاه رازی و با آرزوی موفقیت برای ایشان، در سخنانی، اظهار داشت: یکی از برکات انقلاب اسلامی، رهایی از وابستگی به بیگانگان و تحقق استقلال و خودکفایی در کشور است.

سرهنگ بهشتی تاکید کرد: امروز ایران اسلامی به حدی از اقتدار در عرصه جهانی رسیده که هیچ معاهده‌ای بدون حضور ایران در منطقه انجام نخواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به تمهیدات اتخاذ شده برای برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت افزود: سال گذشته بیش از ۳ میلیون نفر از یادمان مرصاد در استان کرمانشاه بازدید کردند، همچنین یادمان شهدای بازی دراز طی دو روز میزبان ۴۵ هزار نفر زائر از سراسر کشور بود.

سرهنگ بهشتی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور باید به شکل رویدادمحور پایه‌گذاری شود، یادآور شد: خوشبختانه استان کرمانشاه از جهت کیفیت و همچنین کمیّت در بحث برگزاری اردوهای راهیان نور همواره در سطح کشور جایگاه برتر را داشته است و امیدواریم امسال نیز همچنان شاهد برگزاری باشکوه این اردوها باشیم.

تأکید بر برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌های استان کرمانشاه

در ادامه دکتر فریبرز پیرو رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه نیز در سخنانی با تبریک انتصاب دکتر فتح‌اللهی به ریاست دانشگاه رازی، فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب را تبریک گفت و در سخنانی اظهار داشت: با توجه به شرایط حساس منطقه، انتظار می‌رود که امسال مراسم‌های بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب پررنگتر از سالیان گذشته به ویژه در سطح دانشگاه‌ها به عنوان پیشقراولان فکری جامعه برگزار شود.

دکتر پیرو برنامه‌های دهه فجر امسال را حول محور ابعاد معرفتی، بصیرتی، فرهنگی، هنری و تبیینی و محتوایی برشمرد و تاکید کرد: انتظار می‌رود که دانشگاه‌های استان نسبت به برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی با محوریت دستاوردهای انقلاب اسلامی و برگزاری جشن بزرگ انقلاب و بهره‌بندی از جهادگران تبیین به عنوان سخنران در مراسم‌ها اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت در استان از اعزام 50 استاد بسیجی دانشگاه به مناطق عملیاتی جنوب کشور از ۲۳ لغایت ۲۶ بهمن ماه 1403 خبر داد.

در ادامه، سرهنگ پاسدار یونس عزیزی دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای اعزام کاروان‌های راهیان نور دانشجویی و دانش‌آموزی اظهار داشت: سال گذشته بیش از ۱۴ هزار نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی اعزام شدند. همچنین در بحث اعزام‌های دانشجویی نیز اقدامات خوبی صورت گرفت.

وی زمان اعزام کاروان‌های دانشجویی راهیان نور و راهیان پیشرفت استان کرمانشاه به مناطق عملیاتی جنوب کشور را ۱۹ بهمن لغایت ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ اعلام کرد و افزود: در کنار اعزام‌های دانشجویی و دانش‌آموزی، اعزام استادان در قالب اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت نیز در برنامه قرار دارد.

سرهنگ عزیزی با بیان اینکه زیرساخت‌های یادمان‌های مناطق عملیاتی غرب در استان کرمانشاه به ویژه در بازی دراز و مرصاد از شرایط خوبی برای میزبانی از زوار برخوردار هستند، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز میزبان بیش از ۵۰ هزار زائر از سراسر کشور باشیم.

وی با بیان اینکه اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت غرب کشور در سال 1404 برگزار می‌شود، افزود: برگزاری اردوها بعد از تعطیلات عیدنوروز برنامه‌ریزی شده و زمان دقیق و برنامه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین حاضرین در این جلسه هر یک به بیان نقطه‌نظرات، دیدگاه‌ها و ظرفیت‌های هر دانشگاه برای مشارکت در برگزاری اردوهای راهیان‌نور و راهیان پیشرفت استان کرمانشاه و تمهیدات اندیشیده شده در این خصوص پرداختند.

اولویت اعزام اعزام نوبت‌اولی‌ها، برگزاری ازدواج دانشجویی نمادین در یادمان‌ها با هدف تقویت معنویت، ضرورت تبلیغات و اطلاع رسانی شایسته در بحث برگزاری اردوهای راهیان نور و حضور موثر در فضای مجازی با محوریت دانشجویان، برگزاری اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت به صورت ترکیبی، نگارش و تدوین پایان‌نامه‌های دانشجویی با محوریت موضوعات مربوط به راهیان نور و راهیان پیشرفت، برگزاری نمادین مراسم ازدواج‌های دانشجویی در یادمان‌های غرب از جمله موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

شایان ذکر است؛ بیش از 2 هزار دانشجو از 19 بهمن لغایت 10 اسفندماه 1403 از استان کرمانشاه در قالب کاروان‌های راهیان نور و راهیان پیشرفت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.


 

 

آخرین اخبار