برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه رازی تجلیل شدند. - معاونت فرهنگی
اختتامیه مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و جشنواره قرآنی ماه مبارک رمضان در دانشگاه رازی برگزار شد.
مراسم اختتامیه مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان و جشنواره قرآنی ماه مبارک رمضان، ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در آمفی تئاتر شهید دکتر شهریاری دانشگاه رازی برگزار شد.
در آغاز این مراسم، دکتر تورج زینیوند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان در سخنانی، گزارشی از فعالیتهای قرآنی در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارائه نمود و اظهار داشت: قریب به ۴ سال از عمر مدرسه قرآن و عترت دانشگاه میگذرد و امروز شاهد به بار نشستن این نهال ارزشمند در دانشگاه هستیم، از عزیزانی که ما را در این مسیر یاری نمودند؛ دکتر علیپوریانی، دکتر زین العابدینی، دکتر گوهری و دیگر بزرگواران کمال تشکر و قدردانی را دارم.
دکتر زینیوند در ادامه از اجرای طرح بر بال ملائک تا اوج در مدرسه قرآن و عترت دانشگاه رازی خبر داد و افزود: این طرح به پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه در سال گذشته اجرا شد و خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شدیم.
دکتر زینیوند ساماندهی حافظان قرآن در دانشگاه، ارائه مشوق به دانشجویان فعال قرآنی، تشکیل انجمن قاریان قرآن، برگزاری برنامههای قرآنی در ماه مبارک رمضان، نیمه شعبان، هفته قرآن و عترت و اعیاد مذهبی، برگزاری جشنواره قرآن و عترت استان کرمانشاه ویژه اساتید، کارکنان و خانوادههای آنان را از جمله اقدامات انجام شده در دو سال اخیر برشمرد.
وی با اشاره به حضور پررنگ مدرسه قرآن و عترت دانشگاه رازی در نمایشگاه قرآن و عترت استان افزود: برگزاری محافل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته، برگزاری محافل تدبر در قرآن، برگزاری کلاسهای آموزش روانخوانی، ترجمه، تفسیر، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، اجرای پویشهای قرآنی و مسابقات و همچنین تشکیل بانک مقالات قرآنی و کتابخانه الکترونیک از دیگر اقدامات انجام شده در مدرسه قرآن و عترت دانشگاه است.
دکتر زینیوند بیان کرد: رهاورد مدرسه قرآن و عترت دانشگاه منجر به کسب رتبههای کشوری در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ شد و همچنین امسال نیز ۴ دانشجوی دانشگاه رازی به مسابقات کشوری راه یافتند و افتخارآفرین شدند.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی در سخنانی اظهار داشت: در روایات آمده است که نگاه کردن به چهره پدر و مادر، قرآن کریم، نگاه کردن به دریا و همچنین نگاه کردن به چهره امیرالمومنین حضرت علی(ع) عبادت است، این روایت جایگاه بسیار والای حافظان و قاریان قرآن را نشان میدهد.
وی انس با قرآن کریم را سبب سعادت انسان در دنیا و آخرت دانست و افزود: راه نجات انسانها در عمل به دستورات قرآن کریم و انس گرفتن با این کتاب آسمانی است.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین فاضلی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه در سخنانی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان طرح «مسطورا» در کشور اجرا شد و در استان کرمانشاه نیز مدارس، مساجد، صدا و سیما و محاقل علمی نیز استقبال خوبی از این طرح به عمل آوردند.
وی قرآن کریم را بهترین مونس انسان و نشانگر عظمت خداوند متعال دانست و بیان کرد: طرح مسطور؛ سطر به سطر زندگی با آیههای قرآنی همچنان ادامه دارد. است،
این مراسم با اهدای جوایز به برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان، تلاوت قاری برجسته قرآن استاد نظریان، اجرای گروه تواشیح و... همراه بود.