راه‌اندازی نخستین سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف توسط باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی - معاونت فرهنگی

19 01 2021
394

راه‌اندازی نخستین سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف توسط باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی

نشست خبری مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با محوریت راه‌اندازی «سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف»، ۲۹ دی ماه ۱۳۹۹ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

 

 

در ابتدای این نشست، دکتر طهماسب علیپوریانی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به حاضرین و قدردانی از حضور خبرنگاران، طی سخنانی اظهار داشت: از تلاش‌های خبرنگاران فرهیخته که همواره حامی و پشتیبان معاونت فرهنگی و اجتماعی در انعکاس رویدادهای این مجموعه بوده‌اند؛ قدردانی می‌نمایم، همچنین از حُسن توجه و اعتماد معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف به این معاونت در برداشتن گام‌های موثر برای اعتلای فرهنگ دانشگاه و استان کمال تشکر را دارم.

 

 

خبرنگاران فرهیخته منادی دانشگاه رازی در انعکاس پتانسیل‌ها و توانمندی این مجموعه به دستگاه‌های اجرایی مختلف کشور باشند

وی از موفقیت دانشگاه رازی در طراحی و راه‌اندازی «سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف» خبر داد و افزود: دانشگاه‌های تراز بالای بسیاری داوطلب طراحی و اجرای این پروژه شدند اما با اعتماد و حُسن توجه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف به مجموعه دانشجویی دانشگاه رازی، به لطف خداوند متعال و حمایت مسئولان، امروز شاهد بهره‌برداری از این سامانه هستیم و امیدواریم این اقدام زمینه اعتماد هرچه بیشتر مسئولان بالادستی در واگذاری پروژه‌ها و فعالیت‌های مهم به دانشگاه را فراهم نماید.

دکتر علیپوریانی با اشاره به اینکه فرآیند طراحی«سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف» با نظارت اساتید کارشناس و متخصص دانشگاه صورت گرفته است، افزود: انتظار داریم خبرنگاران فرهیخته منادی ما در معرفی پتانسیل، اثرگذاری و توانمندی دانشگاه رازی به ویژه باشگاه دانشجویان به سایر دستگاه‌های اجرایی مختلف کشور باشند.

در ادامه مهندس محمدهادی عسکری، مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از حضور خبرنگاران در این جلسه، طی سخنانی اظهار داشت: از حمایت‌های دکتر اعلمی‌آل‌آقا، ریاست محترم دانشگاه و اهتمام و عنایت معاون و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی قدردانی می‌نمایم. این عزیزان در شرایط مواجهه با ویروس کرونا ابتکار عمل را به دست گرفتند و در امیدآفرینی و تسهیل شرایط برای شهروندان و دانشجویان به‌منظور اجرای برنامه‌های متنوع و تداوم فعالیت‌های مبتنی بر بهره‌وری و افزایش کارایی با حفظ کیفیت زندگی نقش بسزایی ایفا کردند.

 

 

دانشگاه باید کانون مولد عقلانیت و خردورزی باشد / با تلاش و توان فنی فعالان فرهنگی دانشگاه رازی، سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف با کیفیت و استاندارد بالا طراحی و راه‌اندازی گردید و آمادگی سامانه برای برگزاری انتخابات احراز شده است

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه باید کانون مولد عقلانیت و خردورزی باشد، به ارائه توضیحاتی در خصوص «سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف» و ضرورت‌ و اهمیت راه‌اندازی آن پرداخت و گفت: با عنایت به اینکه میدان فعالیت گروه‌های دانشجویی عمدتاً در دانشگاه است، ضرورت فراهم نمودن سازوکاری بر اساس دستورالعمل‌ها، آیین‌نامه‌ها و اسناد فرادستی در حوزه فرهنگی و اجتماعی احساس شد.

مهندس عسکری افزود: در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، همه دانشگاه‌ها ابزارهای لازم برای فراهم نمودن بستر فعالیت دانشجویان در گروه‌های مشخص را ایجاد نمودند اما با توجه به ضرورت حفظ هویت و انسجام اجتماعی خود، رعایت دستورالعمل‌ها، پروتکل‌های بهداشتی و نبود چشم‌اندازی برای پایان پاندمی کرونا، سیاست‌گذاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف به سمت استفاده از بستر فناوری برای تداوم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی موثر در دانشگاه‌ها سوق یافت.

وی یادآور شد: اکثر دانشگاه‌ها از سامانه‌ای برای برگزاری انتخابات انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی، نشریات دانشجویی و تشکل‌ها برخوردار بودند اما در عرصه ملی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به عنوان متولی برگزاری این انتخابات، ضرورت ایجاد سامانه‌ای احساس شد تا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی دنبال و از قابلیت‌های ارزشمند گروه‌های دانشجویی و فعالان فرهنگی استفاده شود.

مهندس عسکری افزود: در این راستا طرح اولیه‌ای برای سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف تهیه و در جلسات وزارت متبوع مورد بررسی قرار گرفت؛ در نهایت با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین دانشگاه رازی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، این پروژه به همکاران دانشگاه سپرده شد و امروز شاهد هستیم که با تلاش‌ها و توان فنی فعالان فرهنگی دانشگاه رازی، سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف با کیفیت و استاندارد بالا طراحی و راه‌اندازی گردید و آمادگی سامانه برای برگزاری انتخابات احراز شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون فرآیند انتخابات چهار اتحادیه علمی از طریق سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف برگزار گردیده است، ابراز امیدواری کرد: با استفاده از توان فنی مجموعه فعالان فرهنگی دانشگاه رازی شاهد عملیاتی شدن فازهای ۲ و ۳ این سامانه در انسجام‌بخشی هرچه بیشتر به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی و سندی بر توانمندی نیروهای دغدغه‌مند و خلاق دانشجویی دانشگاه‌های کشور باشیم.

راه‌اندازی سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف تبلور کار جهادی فعالان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه رازی است / صرفه‌جویی سالانه ۱۰ میلیارد ریال در هزینه برپایی مجامع حضوری اتحادیه‌ها

در ادامه دکتر احسان امیری، مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی طی سخنانی اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف ثمره حُسن اعتماد معاونت فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه به دانشجویان دانشگاه رازی است و این موفقیت را به جامعه بزرگ دانشگاهی تبریک عرض می‌نمایم.

 

 

وی راه‌اندازی سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف را تبلور کار جهادی و تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دانست و گفت: با راه‌اندازی این سامانه، سالانه ۱۰ میلیارد ریال در هزینه برپایی مجامع حضوری اتحادیه‌ها صرفه‌جویی صورت می‌گیرد.

راه‌اندازی اپلیکیشن «سیبان»

در ادامه سیدمحمد بلادی‌نژاد، مسئول باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی طی سخنانی اظهار داشت: سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف توسط تیم فنی باشگاه دانشجویان دانشگاه رازی طراحی و راه‌اندازی گردیده است.

 

 

وی روند تشکیل و افزایش تعداد اتحادیه‌های علمی و دانشجویی به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا را از ضرورت‌های راه‌اندازی سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف دانست و بیان کرد: طراحی و راه‌اندازی این سامانه فرآیند فنی بسیار پیچیده‌ای داشت، تاکنون نیز این سامانه چهارمین انتخابات خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است و از ۳۰ دی ماه به مدت هفت روز پیاپی انتخابات برگزار و و پیش‌بینی می‌شود کلیه اتحادیه‌های موجود تا پایان سالجاری، مجمع‌های انتخاباتی خود را به صورت الکترونیک برگزار کنند.

بلادی‌نژاد اضافه کرد: در طراحی سامانه جامع مجمع‌های انتخاباتی وزارت عتف سعی شده که به فضای حقیقی بسیار نزدیک باشد و کلیه رویدادها از تشکیل کمپین‌ها و ائتلاف‌های دانشجویی تا بررسی اساس‌نامه‌ها و... در روند انتخابات در نظر گرفته شده است، این سامانه چندین بخش دیگر دارد که در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

وی همچنین از راه‌اندازی اپلیکیشن «سیبان» با قابلیت پیام‌رسانی، بارگذاری و اشتراک اطلاعات و فراخوان‌های انجمن‌ها، کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی در سطح کشور خبر داد و گفت: کلیه فرآیندهای اتوماسیون اداری مربوط به اتحادیه‌ها در سطح دانشگاه و وزارت عتف از طریق این سامانه انجام می‌شود.

بلادی‌نژاد با اشاره به فعالیت ۵۰ اتحادیه علمی دانشجویی گفت: این سامانه امکان تاسیس اتحادیه‌های جدید را نیز فراهم آورده است.

در پایان مسئولان حاضر در نشست به پرسش‌های خبرنگاران، پاسخ گفتند.

 

آخرین اخبار