مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه رازی برگزار شد.

مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، به همّت هیئت محبان اهل بیت(ع) دانشگاه رازی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مسجد حضرت امام خمینی (ره) به مدت 5 شب از تاریخ 8 لغایت 12 دی ماه 1400 ساعت 20 برگزار شد.

 این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید عباس موسوی مطلق و با نوای مداحان اهل بیت (ع)، میزبان عزاداران و دوستداران خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بود که در شب شهادت سردار سلیمانی حضرت آیت‌الله مصطفی علما امام جمعه و نماینده محترم ولی فقیه در استان کرمانشاه سخنران این مراسم بودند.

 حضرت آیت‌الله علما در شب پنجم این مراسم که روز یکشنبه 12 دی ماه برگزار شد پس از حضور در گلزار شهدای دانشگاه، قرائت فاتحه و تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام و شهدای عظیم الشأن، در جمع دانشگاهیان به سخنرانی پرداخت.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با استناد به روایات و احادیث اسلامی اظهار داشت: حضرت زهرا(س) عابدترین انسان‌ها در پیشگاه خداوند متعال بوده است. هر کس به هر اندازه خداوند را بندگی کند؛ خدای تبارک و تعالی به او جواب خواهد داد و عبودیت به هر اندازه که باشد خداوند رحمتش را شامل حال ما می‌کند.


 

حضرت آیت‌الله علما افزود: پیامبر گرامی اسلام(ص) با ارسال نامه‌ای به سران کشورهای مختلف آنها را به توحید دعوت کرد امام راحل(ره) نیز به اندازه‌ای بندگی کرد که دنیا از او حساب می‌برد. کسی را سراغ دارید که مانند امام خمینی(ره) به گورباچف نامه بنویسد آن را به توحید و خداشناسی دعوت کند!

ایشان با اشاره به فضائل مرحوم آیت‌الله حسن‌زاده آملی و آیت‌الله مصباح یزدی گفت: مرحوم آیت‌الله مصباح در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامی، مدافع دین و اسلام بود و این شجاعت و بی‌پرواییِ ایشان همگی از آثار بندگی و اطاعت از خدای تبارک و تعالی است.

نماینده ولی فقیه در استان به تأثیر عبودیت در رسیدن به کمال و قرب الهی اشاره نمود و بیان کرد: اگر انسان در مسیر درست و صراط مستقیم قرار بگیرد، تمام عالم برای او هدایت کننده و روشن‌کننده راه خواهد بود.

 ایشان در ادامه به بیان ویژگی‌های برجسته اخلاقی شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: حاج قاسم سلیمانی فردی بود که همه جنبه‌های زندگی ایشان بندگی و اطاعت از خداوند متعال بود و انسان اینگونه باید عمر خود را صرف بندگی خدای تبارک و تعالی کند.

 حضرت آیت‌الله علما بیان کرد: حاج قاسم سلیمانی یک انسان اثرگذار بود، ایشان دیپلمات بود و سیاستمداران و دیپلمات‌های ما باید از روش‌های ایشان استفاده کنند. حاج قاسم، انسانی صاحب فکر و تدبیر بود و با عقلانیت کار می‌کرد.

 ایشان اظهار داشت: از پیامبر اکرم(ص) روایت شده است؛ که حضرت فرمودند: هرگاه روز قیامت فرارسد؛ بنده قدم از قدم بر ندارد مگر اینکه از او درباره چهار چیز پرسیده می‌شود: 1-  از عمرش که در چه راه نابود کرده است. 2- از جوانی‌اش که در چه راه سپری کرد. 3- از کسب و کار وی که از کجا به دست آورده و در چه راهی مصرف کرده است. 4- از دوستی ما اهل بیت(ع).

آیت‌الله علما بیان کرد: اکنون بهترین سرمایه مملکت شما جوانان هستید حاج قاسم سلیمانی از دوره جوانی به دنبال عبودیت و اطاعت از پروردگار بود. ما باید تمرین عبودیت کنیم.

ایشان یادآور شد: حاج قاسم سلیمانی وقتی که «السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ» می‌شنید گریه می‌کرد، در عین حال شجاع بود. موزه‌های جنگ را ایشان ابداع کرد زیرا ایشان فردی صاحب ابتکار بود. بالاترین خصیصه حاج قاسم بندگی ایشان بود اگر از آن بندگی کند به همه جا می‌رسد و محبوب دلها می‌گردد.

آخرین اخبار