21 02 2020
542

نشست انتخاباتی با حضور اعضای تشکل های دانشجویی دانشگاه رازی در ایرنا برگزار شد.

با نزدیک‌شدن به زمان رای‌گیری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، بحث انتخابات در بین اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های استان کرمانشاه به عنوان قشر فرهیخته، مطالبه‌گر و مرجع جامعه، بسیار داغ‌تر و جدی‌تر از دیگر محافل جامعه است.

به منظور انعکاس مطالبات دانشجویان، خبرگزاری ایرنا کرمانشاه با همکاری روابط عمومی دانشگاه رازی، اقدام به برگزاری میزگرد خبری با عنوان «مطالبات دانشجویان از نامزدهای انتخاباتی» با حضور «محمدرضا خانلری»،«محمدمهدی عزیزی»،«امیرمحمدکولانی» و «سید شادمان عباسی» چهار تن از دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه رازی و اعضای تشکل‌های فعال دانشجویی این دانشگاه کرد.
شرکت کنندگان در این میزگرد خبری «رفع مشکل بیکاری، بهبود معیشت مردم، شفافیت مالی، استفاده از نظرات نخبگان و جوانان، جوان‌گرایی، شفافیت در آرا و ندادن وعده و وعید» را به عنوان مهمترین مطالبات خود از نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی مطرح کردند. 
مشروح این میزگرد را در ادامه بخوانید.

نامزدها باید تجربه مدیریتی داشته باشند

محمدرضا خانلری: در ابتدا از خبرگزاری جمهوری اسلامی تشکر می‌کنم که برای مطالبات جوانان و دانشجویان ارزش قائل شده و این میزگرد را تشکیل دادید. اولین موضوعی که در زمینه مطالبات جوانان از مجلس مطرح می‌شود، بحث برنامه، مدیریت و تجربه کاندیداهاست. امروز می‌بینیم برخی افرادی که وراد مجلس می‌شوند هیچ‌گونه تجربه مدیریتی و انجام کار سیاسی را نداشته‌اند و کسانی که تمایل به حضور در مجلس دارند باید در بین اقشار مختلف مردم حضور قابل توجهی را تجربه کرده باشند تا بتوانند مشکلات مردم را درک کرده و در مجلس مطالبات مردم را پیگیری کنند.

امروز وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم باعث شده که اعتماد مردم به مجلس از بین برود، تخلفات بسیاری قبل و بعد از انتخابات انجام می‌شود و خود نمایندگان، رییس مجلس و ارگان‌های نظارتی از آن آگاه هستند اما هیچ‌گونه نظارتی بر عملکرد و تخلفات نمایندگان مجلس وجود ندارد و با آنها برخورد نمی‌شود. در جامعه هر روز اطلاعات و مشکلات بسیاری مطرح می‌شود که باید براساس قوانین جدید مدیریت شود و برای رفع این مشکلات باید قانون اساسی هر ۱۰ سال یکبار اصلاح شود.

نامزدها شفافیت مالی، آرا و مواضع داشته باشند

شفافیت مالی، شفافیت آرا و شفافیت مواضع کاندیداهای مجلس یکی دیگر از موضوعات قابل بحث است. الان یک سری ائتلاف‌ها در کشور شکل می‌گیرد که هیچ‌ کدام از کاندیداها به این ائتلاف‌ها اهمیت نمی‌دهند. وقتی ما صحبت از هرگونه تشکیلات و ائتلاف می‌کنیم باید مواضع آن را در نظر بگیریم و آیا معیارهای مطرح شده رهبری این ائتلاف‌ها را مدنظر قرار می‌دهند یا فقط مواضع عده‌ای را تامین می‌کنند.

نکته‌ی دیگر این است که ما نباید جوان‌گرایی را به عنوان بی‌تجربه‌گرایی و به نفع خودمان ترجمه کنیم. یک عده از جوان‌گرایی و بیانیه گام دوم انقلاب سوءاستفاده می‌کنند و جوان‌گرایی را به این موضوع وصل می‌کنند که هر جوانی می‌تواند وارد مجلس شود و مسوولیت‌های سیاسی را برعهده بگیرد و استدلال آنها هم این است که در زمان جنگ هم جوانان بودند که جنگ را مدیریت کردند اما آنها شهید چمران‌ها و باقری‌ها بودند که در هر زمینه‌ای متخصص و متعهد بودند.

 محمدرضا خانلری

نامزدها برنامه‌های انتخاباتی خود را در دانشگاه‌ها مطرح کنند

امروز مطالبه‌گری در سطح دانشگاه‌ها بسیار ضعیف انجام می‌شود و کاندیداها جوامع علمی و افراد تحصیل کرده را نادیده می‌گیرند و آنقدر که برای رای جمع کردن به روستاها و مناطق حاشیه‌ای می‌روند به دانشگاه‌ها و مراکز علمی رجوع نمی‌کنند. ما از کاندیداها دعوت کردیم تا در دانشگاه حضور یابند اما آنها برنامه‌های روستایی و حاشیه‌ای خود را ترجیح دادند و این بدان معناست که نامزدها به دنبال نخبه‌گرایی نیستند و بدون هیچ‌گونه برنامه‌ای وارد این عرصه شده و فقط به دنبال منافع شخصی خود هستند.

سطح پایین آگاهی سیاسی در جامعه باعث شده است، کاندیداها از مراکز علمی دور شده و به سمت مناطق حاشیه‌ای کشانده شوند و به دنبال آرای قومی قبیله‌ای باشند و کسب این‌چنینی رای فقط تا قبل از انتخابات دوام دارد و بعد از راهیابی به مجلس فقط به دنبال منافع خود و اطرافیان نزدیکش است.

احزاب می توانند در شفافیت آرا کمک کنند

وظیفه نمایندگان مجلس این است که از تصویب شدن قوانینی که به ضرر مردم است جلوگیری کنند اما در چند وقت اخیر قوانینی در مجلس تصویب شد و هیچ‌کدام از نمایندگان حاضر به شفافیت آرای خود نبودند.شفافیت آرا یکی از شاخص‌های توسعه است اما به این شاخص کمترین توجهی نمی‌شود.

احزاب می‌توانند در شفافیت‌ها کمک کنند اما حزب به معنای واقعی کلمه در ایران نداریم. حزب باید افراد را از ابتدا و در دانشگاه‌ها برای پذیرش مسوولیت‌های سیاسی پرورش دهد تا تجربه کسب کنند اما احزاب در ایران به زبان و اسم در جامعه هستند و زمانی نمود پیدا می‌کنند که بخواهند مطالبات و مواضع خود را در سطح ملی مطرح کنند و اگر می‌خواهیم به سمت توسعه حرکت کنیم باید احزاب قوی را تشکیل دهیم که نتیجه‌ی آن این است که افرادی بدون تجربه و مدیریت وارد مجلس نمی‌شوند.

دانشجویان باید مطالبه‌گر باشند

وقتی از مرکز به پیرامون کشور می‌آییم می‌بینیم انتخابات به صورت فرمایشی برگزار می‌شود و برخی افراد براساس صلاحیت‌ها و شایستگی‌ها انتخاب نمی‌شوند و با خرید رای راهی مجلس می‌شوند و این بحران در آینده ممکن است به مرکز هم کشیده شود و نامزدها به این نتیجه می‌رسند برای راهیابی به مجلس بهتر است مردم را فریب دهند و رای بخرند و این دست از نمایندگان در طول چهار سال فقط به دنبال منافع خود خواهند بود. یکی از راهکارهای این مشکل این است که مردم با سیستمی هوشمند در جریان همه قوانین تصویب شده مجلس و عملکرد نمایندگان خود قرار گیرند.

ما باید دانشگاه را به سمت جامعه هدایت و در مرکز جامعه قرار دهیم تا مردم به دانشگاه اعتماد داشته باشند و در انتخاب‌های خود نظر دانشگاهیان را جویا شوند اما مشکلی که امروز وجود دارد این است که متاسفانه از ۱۵ هزار دانشجوی دانشگاه رازی شاید ۸۰ دانشجو مطالبه‌گر باشند و این موضوع در همه دانشگاه‌های کشور صدق می‌کند که برای کشور ما که جوانان آینده‌سازان این مملکت هستند، ضربه اساسی به بدنه کشور وارد می‌کند. پس اگر خواهان توسعه هستیم باید این جوانان را از ابتدا و در احزاب برای پذیرش مسوولیت‌های بزرگ آماده کنیم.

بسیاری از برنامه‌های نامزدها نیم ساعته نوشته شده است

محمدمهدی عزیزی: از خبرگزاری ایرنا برای تشکیل این جلسه تشکر می‌کنم و به دانشجویان هم تبریک می‌گویم که به عنوان قشری مطالبه‌گر و اثرگذار از سوی این خبرگزاری شناخته شده ‌اند. مطالبات جوانان و دانشجویان ۲ بعد استانی و کشوری دارد که در بعد کشوری شفافیت آرای نمایندگان باید مطالبه همه ما باشد تا بدانیم شخصی را که راهی مجلس می‌کنیم به قول‌هایش عمل می‌کند یا خیر.

بسیاری از برنامه‌های کاندیداها نیم ساعته نوشته شده است و با دیگر نامزدها مشترک است مثلا در استان‌های مرزی همه کاندیداها از ایجاد منطقه آزاد و رفع بیکاری حرف می‌زنند.کاندیداها باید برنامه‌های خود را با دانشجویان در میان بگذارند و مثلا کرمانشاه قطب کشاورزی کشور است و پنانسیل‌های فراوانی دارد چرا این برنامه‌ها را با دانشجویان کشاورزی و در دانشکده کشاورزی مطرح نمی‌کنند تا برنامه‌های آنها متوازن شود.

اکثر نامزدها برنامه ای برای حل بیکاری و رفع مشکلات طرح های عمرانی استان ندارند

برای رای دادن حتما باید برنامه‌های مطرح شده را با رزومه کاندیداها در نظر بگیریم و ببینیم آیا در توان کاندیداها هست به این برنامه‌ها عمل کنند یا خیر. به عنوان نمونه استان کرمانشاه بیکارترین استان کشور است و اشتغال در مناطق مرزی علاوه بر جنبه اقتصادی مشکلات امنیتی را هم در بر می­‌گیرد اما ما هیچ برنامه صحیحی برای رفع مشکلات بیکاری از نمایندگان ندیدیم.

قطار شهری کرمانشاه در دوره احمدی نژاد و به خاطر مسایل اقتصادی از مترو به منوریل تغییر پیدا کرد و ۲۰ سال است بلاتکلیف است اما هیچ‌کدام از نمایندگان مجلس برنامه‌ای برای آن نداشتند و با توجه به اینکه این طرح بسیاری از مسافرکش‌ها را بیکار می‌کند هیچ طرحی هم برای جایگزینی مشاغل از بین رفته ندارند.

 محمدمهدی عزیزی

نامزدها به دلیل نداشتن برنامه از مواجهه با دانشجویان واهمه دارند

نامزدها در میان اقشار مختلف مردم حاضر شده و قول‌هایی را مطرح می‌کنند اما حاضر نیستند در بین دانشجویان برنامه‌های خود را اعلام کنند. قشر دانشجو مطالبه‌گر است و رسانه دارد اگر کاندیداها قولی را به داشنجویان بدهند حتما بعد از موفقیت و راهیابی به مجلس آن را از نمایندگان مطالبه می‌کنیم اما کاندیداها به دلیل بی‌برنامه‌گی خود از دانشجویان ترس و واهمه دارند و به ما مراجعه نمی‌کنند از این رو از همه رای‌دهندگان می‌خواهیم به دانشجویان توجه داشته باشند که آیا برنامه‌های کاندیداها توانسته دانشجویان را متقاعد کند یا خیر.

یکی دیگر از مشکلات موجود از بین رفتن اخلاق در انتخابات است.بسیاری از کاندیداها امروز با ریخت و پاش های بی مورد مانند دادن غذا، چاپ پوستر و جعل شناسنامه‌های تقلبی در تعداد بالا سعی در راهیابی به مجلس را دارند در صورتی‌ که اگر این پول‌ها صرف تحقیق و پژوهش دانشجویان شود اتفاقات خوبی برای استان می‌افتد و در انتها هم از خبرگزاری جمهوری اسلامی انتظار داریم برگزاری این جلسات محدود به زمان انتخابات نشود و در آینده و موضوعات مهم دیگر هم تشکیل شود.

میزان مشارکت مردم در انتخابات یکی از مهمترین نشانه های مشروعیت نظام است

امیرمحمد کولانی: از خبرگزاری ایرنا که دانشجویان را با هر تفکری به این جلسه دعوت کرد تا صدای آنها را به جامعه برساند سپاسگزارم. میزان مشارکت در انتخابات یکی از مهمترین نشانه‌های مشروعیت نظام است و حضور نخبگان جامعه در انتخابات بسیار مهم است.کانون نخبگان دانشگاه است که از لحاظ علمی در سطح بالاتری از افراد جامعه قرار دارد و شرکت در انتخابات از ملزومات رسیدن به اهداف ملی و آرمان‌های انقلاب است.

مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مسوولیت اداره کشور را بر عهده جوانان قرار داده‌اند و در بندهایی از این بیانیه به نام و قدرت جوانان اشاره شده است پس ما باید در جامعه در تراز انقلاب و ایران جوان‌سازی کنیم و این جوان‌سازی هم در حیطه افراد باشد و هم در حیطه اهداف تا بتوانیم اهداف خود را هم به روز و اصلاح کنیم.

اشتغال و بهبود معیشت دغدغه مهم جوانان است

امروز اشتغال و بهبود وضعیت معیشت مهمترین دغدغه‌ی هر جوانی است و طبق احادیث و روایات اقتصاد و معیشت می‌تواند بزرگترین گناه‌ها و نارسایی‌ها را در جامعه بوجود بیاورد اما مشکلات اقتصادی نباید دستمایه شعارهای تبلیغاتی کاندیداها شود، چون این مسایل ربطی به حوزه اختیارات نماینده ندارد و وظیفه نظارت بر دولت هم کاملا به حاشیه می‌رود اما به دلیل نبود آگاهی سیاسی در جامعه مردم این وعده را باور می‌کنند در حالی که شخص رای دهنده باید بداند به چه چیزی رای می‌دهد و چرا رای نمی‌دهد.

بنابراین حاکمیت، نخبگان، دانشگاه‌ها، دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی باید در جامعه آگاهی‌سازی را ترویج کنند تا کاندیداها با حضور در این جلسات به چالش کشیده شوند و عیار آنها سنجیده شود اما متاسفانه امروز کاندیداها علاقه‌ای به حضور در مجامع دانشگاهی ندارند و مایل هستند که بیشتر متکلم وحده باشند و خواهان برقراری دیالوگی مشترک نیستند.

یکی از وظایف نمایندگان قانون‌گذاری و حذف قوانین دست و پاگیر است

نماینده مجلس توان کار اجرایی ندارد و نباید به مردم قول ایجاد راه یا راه‌آهن و غیره را بدهد اما یکی از مهمترین وظایف نمایندگان قانون‌گذاری و حذف قوانین دست و پاگیر است.در مجلس فعلی حدود ۲ هزار قانون لغو شده و در طول عمر ۱۰۰ ساله مجلس ما حدود ۸۰ هزار قانون داریم که بسیاری از آنها باید اصلاح و حذف شوند.

نماینده باید وظیفه نظارت بر امور اجرایی کشور، استیضاح وزرا و رییس جمهوری را به درستی و به موقع انجام دهد و به خاطر زد و بندهای سیاسی و کسب منفعت برای خود و حوزه انتخابیه‌اش زیر بلیط وزیر قرار نگیرد تا از ایجاد فساد جلوگیری کند و این مشکلات وقتی قابل حل هستند که ساختارهای اقتصاد و ساختارهای تصمیم‌گیری به درستی اصلاح شوند اما این موارد در بین برنامه‌های کاندیداها دیده نمی‌شود.

 امیرمحمد کولانی

نمایندگان کرمانشاه در رویدادهای ملی و فراملی فعال نیستند

مسایل قومی و قبیله‌ای در استان کرمانشاه تبدیل به یکی از اهرم‌های کاندیداها برای راهیابی به مجلس شده است و شاید راهکار این موضوع این است که قانون انتخابات باید استانی شود شاید با استانی شدن قانون انتخابات میزان مشارکت مردم پایین بیاید اما به کارآیی و پویایی مجلس کمک می‌کند و باعث پیشرفت و توسعه کشور خواهد شد.

نمایندگان کرمانشاه باید در مجلس فعال باشند امروز در رویدادهای ملی و فراملی نمایندگان کرمانشاه چندان فعال نیستند. در دوره چهارم مجلس از نماینده کرمانشاه پرسیدند که چطور رای می‌دهید، گفت: ما نیم‌خیز می‌شویم ببینیم دیگر نمایندگان به چه رای می‌دهند ما هم به همان رای می‌دهیم.

دانشجویان در امور مدیریتی استان دخالت داده شوند

در زمان فعلی فضای وعده‌دهی و وعده‌سازی داغ داغ است و همه کاندیداها چه در سطح شهر و چه در فضای مجازی هر وعده‌ای که وجود داشته را مطرح کرده‌اند و در دوره‌های قبل‌تر هم این وضعیت بوده و با توجه به شرایط این استان بسیاری از این وعده‌ها امکان تحقق ندارند .وعده‌سازی هم نیاز مردم استان نیست و موضوعاتی که نیاز مردم استان نیست تبدیل به نیاز می‌شود، مثلا شنیدیم که گفته‌اند استان کرمانشاه نیاز به نماینده زن دارد در حالی که برای بانوانی که ساعت‌ها در طول روز کار می‌کنند نماینده‌ای که کارآمدی و توانایی داشته باشد، مهم و ضروری است.

دانشجویان در استان کرمانشاه پتانسیل بسیار بالایی دارند و می‌توانند در انتخابات و اصلاح ساختارها و پیشبرد امور استان به مسوولان کمک کنند اما به دلیل رسم بدی که در کرمانشاه هست و آن فضای قومی و قبیله‌ای وجود دارد از ظرفیت‌های دانشجویان برای مشاوره استفاده نمی‌شود و این درحالی است که در استان همدان دانشجویان در اداره امور استان به مدیران کمک می‌کنند.

تحقیق و تفحص و نظارت بر خصوصی‌سازی‌ها یکی دیگر از وظایف مهم نمایندگان مجلس است. خصوصی‌سازی در کشور ما موفقیت چندانی را به دست نیاورده است و نمونه‌ی آن «هپکو» است که چند هزار نفر بیکار شدند و نمایندگان مجلس باید بر خصوصی‌سازی‌های بی‌برنامه نظارت کافی را داشته باشند. خود رهبری افشا کردند که عده‌ای کارخانه‌ها را می‌خرند و ماشین‌آلات آن را می‌فروشند و برج می‌سازند.

اصلاح‌طلب و اصولگرا فرقی ندارد مهم حل مشکلات استان است

شفافیت آرا یکی دیگر از مطالبات به حق مردم از نمایندگان است. مردم حق دارند بدانند نماینده آنها به چه موضوعاتی رای داده و نداده است و البته عیب این کار این است که آزادی عمل را هم از نماینده می‌گیرد و ممکن است تحت فشار گروه‌هایی رای بدهد یا ندهد.

برای حل بسیاری از مشکلات انتخابات و حتی برای اعتراضات مردم شاید تجویز نظام حزبی در کشور بهترین راهکار باشد. حزبی که از ابتدا و از دوران نوجوانی و جوانی فرزندان این مملکت را تربیت و پرورش دهد. امیدواریم این جلسات در آینده برای مطالبه‌گری از نماینده‌ها ادامه داشته باشد تا مشکلات مردم حل شود. فرقی ندارد که چه کسی با چه تفکری نماینده مجلس است اصلاح‌طلب باشد یا اصولگرا مهم پیشرفت و تعالی استان و کشور است و مشارکت حداکثری با نظارت‌های بعد از آن مشکلات را حل می‌کند.

کاندیداها باید وجدان داشته باشند

سیدشادمان عباسی: از آنجایی که ما در یک نظام دینی زندگی می‌کنیم وقتی یک نفر برای مجلس نام‌نویسی می‌کند باید وجدان داشته باشد و از خود بپرسد آیا من می‌توانم مفید باشم؟آیا از کسی که رقیب من است می‌توانم برای کشور و مردمم مفیدتر باشم؟ در حال حاضر که چنین چیزی مشاهده نمی‌شود و همه به دنبال منافع خود هستند.

باید وعده‌های کاندیداها را با سابقه‌ای که داشته‌اند مقایسه کنیم و اگر نامزدی با درک مشکلات مردم مثلا در حوزه اقتصادی و شعار دادن برای حل این مشکلات قصد فریب مردم را داشت و سابقه‌ی او نشان می‌دهد که از عهده‌ی این کار بر نمی‌آید، رای دادن به این اشخاص کار بسیار اشتباهی است و متاسفانه ساز و کار مشخصی در نظام انتخابات ما برای شناخت کاندید اصلح وجود ندارد.

ساختار قانون انتخابات مشکل دارد

وعده دادن کاندیداها در نظام غیرحزبی از اساس اشتباه است. در مجلس رای اکثریت حاکم است و یک نماینده نمی‌تواند وعده دهد که مثلا اقتصاد را درست می‌کنم شاید هم در این مسیر تلاش کند اما رای دیگر نمایندگان مانع از موفقیت او می‌شود. ما باید اختیارات نماینده را با وعده‌های او بسنجیم و در این صورت متوجه خواهیم شد که نماینده به دنبال رای است یا خدمت؟ امروز قشر دانشجویان هم مانند دیگر مردم درگیر مسایل و مشکلات اقتصادی هستند و وقتی کاندیدی وعده‌ی اقتصادی می‌دهد باور می‌کنیم و رای می‌دهیم غافل از اینکه نماینده قدرتی برای تغییر ندارد.

یک نماینده با توجه به حدود اختیاراتی که دارد نباید هیچ قولی بدهد و رییس جمهوری اگر مجلس همراهی در اختیار داشته باشد می‌تواند قول بدهد. متاسفانه ساختار قانون انتخابات ما مشکل دارد و اینکه در این ساختار چطور رای بدهیم بسیار مهم است.آیا رای دادن به معنای تایید و بازتولید مشروعیت نظام سیاسی کشور است یا به معنای تلاش برای زندگی بهتر من؟

 سیدشادمان عباسی

دانشگاهیان باید آگاهی را به جامعه منتقل کنند

نمایندگان در کرمانشاه که از ما رای می‌گیرند باید دغدغه‌های ما را بدانند و وظیفه‌ی اصلی آنها تلاش برای توسعه کرمانشاه است نه درگیر شدن در مسایل سیاسی، فراجناحی، داد و فریاد در مجلس و آتش زدن پرچم دیگر کشورها.

مسوولیت سنگینی بر دوش جوانان دانشگاهی است. ما باید در ابتدا دید خود را نسبت به انتخابات درست کنیم. در درجه اول برای خود آگاهی کسب کنیم و این آگاهی را به عموم مردم منتقل کنیم. ما نسبت به آیندگان خود و کشور خود مسوولیت داریم. درگیر شدن در اعتقادات شخصی و سیاسی دیگران کارآمد نیست، در چند دوره اخیر بیشتر اصلاح‌طلب‌ها و اصول‌گراها دروغ‌گو بودند و ما یکی از اصول اساسی حکومت اسلامی را (راستگویی) رعایت نکردیم.

نظام حزبی انتخابات، مسایل مالی و ارتباط دولت و مجلس را شفاف می کند

نظام حزبی انتخابات، مسایل مالی و ارتباط دولت و مجلس را شفاف می‌کند و برنامه‌ها را به سمت جلو هدایت می‌کند. در کشور انگلیس دولت این اختیار را دارد که اگر مجلس همراهش نباشد آن را منحل کند و در مقابل مجلس هم همین قدرت را دارد و وقتی دولت و مجلس از این هماهنگی برخوردار باشند، بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

مطالبه ما دانشجویان خواسته‌ی ۹۰ درصد مردم است و ما ابزاری برای اعمال نظرات خود نداریم و فقط می‌توانیم خواهش کنیم که وضعیت بد اقتصادی مردم، آنها را منزوی، ناامید، بی‌انگیزه، بی‌هدف و افسرده کرده است و مجلس باید به سهم خود برای رفع این مشکلات اقدامات لازم را انجام دهد.

مجلس یازدهم منفعل‌تر از مجلس دهم خواهد بود

من به نماینده‌ای که با پوسترهای تبلیغاتی خود شهر را کثیف می‌کند هرگز رای نمی‌دهم وقتی چنین فردی فرهنگ تبلیغات را یاد نگرفته چطور می‌تواند در مجلس شهر ما را آباد کند.کسانی که فرهنگ‌سازی می‌کنند و نمی‌توانند وعده بدهند اما بااخلاق و رفتار خود و نحوه تبلیغات در انتخابات، فرهنگ خود را به ما نشان می‌دهند، ارزش رای دادن دارند اما متاسفانه هیچ کدام از کاندیداهای فعلی مجلس من را ترغیب به رای دادن نمی‌کنند و معتقدم مجلس یازدهم به مراتب از مجلس دهم منفعل‌تر خواهد بود.

جوانان ما تا زمانی که خود را به خطر نیاندازند، تا زمانی که در مقابل مدیران دانشگاه، مسوولان امنیتی و قضایی حق خودشان را فریاد نکشند و خطرات ناشی از آن را به جان نخرند، نمی‌توانند در چارچوب قانون به خواسته‌های خود دست یابند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۶ حوزه انتخابیه و هشت کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ماه ۹۸ برگزار می شود.

آخرین اخبار