به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن معارفه دانشجویان نوورود رشته‌های مهندسی مواد و متالوژی و مهندسی نساجی روز دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در آمفی‌تئاتر شهید شهریاری دانشکده علوم پایه برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی، جشن معارفه دانشجویان نوورود رشته‌های مهندسی مواد و متالوژی و مهندسی نساجی روز دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در آمفی‌تئاتر شهید شهریاری دانشکده علوم پایه برگزار شد.

این برنامه با هدف آشنایی دانشجویان تازه‌وارد با محیط دانشگاه، اعضای هیئت علمی و ساختار آموزشی رشته‌ها و همچنین ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشجویان، خانواده‌ها و اساتید برگزار گردید.

این مراسم با حضور اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مواد و متالوژی، اعضای هیئت علمی مهندسی نساجی، خانواده‌های دانشجویان نوورود و اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دو رشته برگزار شد، مباحث متنوعی پیرامون مسیر تحصیلی، فرصت‌های پژوهشی و آینده شغلی این رشته‌ها مطرح گردید.

اعضای هیئت علمی در سخنرانی‌های خود ضمن معرفی رشته‌ها، به تبیین جایگاه علمی و کاربردی مهندسی مواد و متالوژی و مهندسی نساجی در صنعت کشور پرداختند و دانشجویان را به تلاش، پژوهش و حضور فعال در انجمن‌های علمی دعوت کردند.

همچنین در بخش ویژه‌ای از برنامه، استاد مشاور گروه و چند تن از اساتید برجسته، با بیان تجربه‌های آموزشی و حرفه‌ای خود، به پرسش‌های دانشجویان درباره روند تحصیل، مهارت‌آموزی و مسیر شغلی پاسخ دادند.

در پایان، با پذیرایی شام و ثبت عکس یادگاری، مراسم در فضایی صمیمی و پرانرژی به پایان رسید.

این مراسم به همت انجمن علمی مهندسی مواد و متالوژی و با همکاری انجمن علمی مهندسی نساجی و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

آخرین اخبار