همایش " تاریخچه و تحلیل سازه‌های طاقی و نحوه شکل‌گیری پژوهشکده اصفهک" در دانشگاه رازی - صفحه نخست(قدیم)

همایش "تاریخچه و تحلیل سازه‌های طاقی و نحوه شکل‌گیری پژوهشکده اصفهک" و "کارگاه یک روزه معماری خاک"، توسط انجمن علمی-دانشجویی هنر و سازه‌های مهندسی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی، روز یکشنبه سوم شهریور ماه ۱۳۹۸، با حضور ۱۷۰ نفر از دانشجویان سراسر استان کرمانشاه، در آمفی‌تئاتر شهید شهریاری دانشکده علوم برگزار شد.

پویا خزائلی‌پارسا (مدیر پژوهشکده خاک اصفهک و متخصص معماری خاک از موسسه کرتل دانشگاه گرنبل فرانسه)، سخنران ویژه و مدرس کارگاه این مراسم بود.

در ادامه، کارگاه یک روزه معماری خاک با حضور ۳۵ نفر از دانشجویان حاضر در نشست، در پایگاه جهانی بیستون برگزار شد. دانشجویان در این کارگاه با نحوه ساخت و بارگذاری نیرو در طاق و قوس آشنا شده و به صورت تخصصی به بازدید تحلیل آثار باستانی این مجموعه پرداختند.